Merken

Categorieen

Stoffen

Qshop

Zakelijke klanten

Log hier in of meld u aan om onze producten te kopen tegen groothandels prijzen!

» inloggen/aanmelden

A-HD

Consumentenprijs:49.90
Uw prijs: €19.90
Bespaar: 60%
Tijdelijk niet op voorraad
8.4 / 10
8 beoordelingen voor A-HD
Beoordelingen bekijken | Beoordeling schrijven
 
Voor 20:30 besteld morgen in huis!
Kassa korting van toepassing!
Aantal:     Prijs p/s:  
1x 112gr € 19.90

A-HD van BPI Sports levert keiharde spiergroei, een torenhoog libido en het gevoel dat je alles en iedereen de baas kan. A-HD; Unleash the Beast!

A-HD eigenschappen:


Arimedex-HD - Unleash the Beast!

Wil jij uit elkaar spatten van mannelijkheid? Ben jij op zoek naar een krachtsensatie als nooit te voren? Wil jij veranderen in hét alpha mannetje van de sportschool? A-HD is het meest extreme anti-oestrogene supplement dat legaal verkrijgbaar is.

A-HD werkt door het aromatase enzym uit te schakelen. Door deze uitschakeling vindt er geen conversie meer plaats naar oestrogeen. A-HD bindt zich ook aan de oestrogeen receptoren zodat oestrogeen zich niet meer kan binden aan de receptor. Door oestrogeen te onderdrukken word je harder, droger, kom je meer spiermassa aan en houd je minder water vast. A-HD geeft je dat keiharde en gespierde lijf waar je altijd al naar op zoek was.

Voordelen Arimedex-HD:
 • Extreme verlaging van oestrogeen.
 • Daling lichaamsvet.
 • Houd minder vocht vast.
 • Goed voor testosteron
 • Stijging van het libido.
 • Stijging van de trainingsagressie.
 • Alpha male gevoel.
 • Meer energie.
 • Enorme krachttoename.
 • Toename vasculariteit.
 • Enorme toename in droge spiermassa.
 • Ultra geconcentreerde dosering, 1 capsule per dag.

Wat zit er in Arimedex-HD?

A-HD bevat een uitgebreide combinatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten:

(3s,4s)-4-[(3,4-dimethoxyphenyl)methyl]-3-hydroxy-3-[[3-methoxy-4-[(2s,3r,4s,5r,6r)-3, 4,5-trihydroxy-6-(hydroxymethyl)oxan-2-yl]oxy-phenyl]methyl]oxolan-2-one:

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze stof een zeer krachtig anti-oestrogene werking heeft in het menselijke lichaam. De kracht van deze stof is zelfs te vergelijken met de bekende anti-aromatase middelen die als medicijn gebruikt worden. A-HD is het enige product in de wereld die bovenstaande stof bevat en dit maakt het werkelijk uniek in zijn soort.

(2r,3r)-2,3-bis[(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)methyl] butane-1,4-diol;(2r,3r,4s,5s,6r)- 6-(hydroxymethyl)oxane-2,3,4,5-tetrol:

Onderzoek toont aan dat deze stof via meerdere wegen als een anti-oestrogeen werkt in het lichaam. Deze stof blokkeert het aromatase enzym, gaat de dehydrogenase van 3ß-hydroxysteroid en 17ß-hydroxysteroid tegen, reguleert de 5 alfa-reductase en verhoogt vrije testosteron levels.

4-[(e)-2-(3,5-dimethoxyphenyl)ethenyl]phenol:

Dit is een gemethyleerde stilbenoidachtige stof en werk in het lichaam als een SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator). De stof werkt door de SIRT1 genen te activeren, goed is voor vrij testosteron, het blokkeren van het aromatase enzym, het verhogen van het glucose metabolisme en het verbeteren van de insuline gevoeligheid.

s)-5-hydroxy-1-(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)-3-decanone:

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat deze stof een androgene werking heeft in het menselijke lichaam. Het verlaagd de MDA waarden wat er voor zorgt dat er meer vrij testosteron in het lichaam komt en het lichaam meer LH (luteïniserend hormoon) gaat aanmaken.

phenethyl(e)-3-(3,4-dihydroxyphenyl)prop-2-enoate:

Het laatste ingrediënt van A-HD. Deze stof werkt ook als een SERM in het lichaam. Het richt zich vooral op de blokkering van de 5 alfa reductase.

Voor wie is Arimedex-HD geschikt?

A-HD is geschikt voor serieuze mannelijke sporters van 18 jaar en ouder. A-HD is niet geschikt voor vrouwen.

A-HD gebruik:


Capsules:
Neem 1 capsule per dag. Neem de capsule elke dag op dezelfde tijd in.

Poeder:
Neem dagelijks 1 scoop met water op een vast tijdstip en een volle maag in.

Voor het beste resultaat dien je A-HD 4-8 weken te gebruiken. Gebruik A-HD nooit langer dan 8 weken achterelkaar. Stop minimaal 4 weken met A-HD na een gebruiksperiode. Hou je ten alle tijden aan de aanbevolen dosering.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Goede combinaties:

A-HD is zeer goed te combineren met de andere producten van BPI Sports. Om maximaal gebruik te maken van je verlaagde oestrogeen en verhoogde testosteron waardes neem je A-HD samen met M-80, beide producten werken synergetisch met elkaar. Om maximaal te kunnen presteren tijdens je training gebruik je A-HD in combinatie met 1.M.R.

A-HD Ingredienten:


Capsules:
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 28

Amount Per Serving
Niacin (as nicotinic acid) 25mg
A-HD™ Proprietary Blend 250mg
3s,4s)-4-[(3,4-dimethoxyphenyl)methyl]-3-hydroxy-3-[[3-methoxy-4-[(2s,3r,4s,5r,6r)-3,4,5-trihydroxy-6- (hydroxymethyl) oxan-2-yl]oxy-phenyl]methyl]oxolan-2-one,(2r,3r)-2,3-bis[(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)methyl]butane-1,4-diol; (2r,3r,4s,5s,6r)-6- (hydroxymethyl)oxane-2,3,4,5-tetrol, s)-5-hydroxy-1-(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)-3-decanone.
Standard Phytochemical Complex Blend 30mg
4-[(e)-2-(3,5-dimethoxyphenyl)ethenyl]phenol, Curcuma longa (rhizome), Cynara scolymus (leaf),phenethyl(e)-3-(3,4-dihydroxyphenyl)prop-2-enoate.

Other Ingredients:Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Hypromellose, Polyvinylpyrrolidone, Maltodextrin, Stearic Acid, Capsicum annuum, FD&C Blue No. 1.

Poeder:
Serving Size: 1 Scoop (4 grams)
Servings Per Container: 28

Amount Per Servings
Niacin (as nicotinic acid) 25mg
ANABOLIC PEPTIDE X™ 250mg
Blepharis persica K. (whole)
A-HD™ Proprietary Blend        
Carthamus tinctorius (seed), Linum usitatissimum (seed), Zingiber officinale (root), Curcuma longa (root and rhizome), Pterocarpus marsupium (heartwood), Cynara scolymus (leaf), Proplis (whole).

Other Ingredients: Maltodextrin, silica, natural & artificial flavors, citric acid, sucralose, acesulfame-K, Capsicum annuum (fruit), and FD&C Blue No. 1.

A-HD FAQ’s:


V) Behoort A-HD tot de anabole steroïden en pro-hormonen?
A) Nee, A-HD is geen anabole steroïde of pro hormoon, maar bestaat volledig uit natuurlijke extracten en is veilig bevonden voor de Europese markt. Wel kan A-HD goed gebruikt worden als PCT na het gebruik van anabole steroïden of pro-hormonen.

V) Is A-HD veilig in gebruik?

A) Ja, A-HD is veilig in gebruik. A-HD is echter wel een zeer sterk en heftig supplement en dient dus serieus genomen te worden. Houd je wel ten alle tijden aan de aanbevolen dosering.

V) Er staat dat A-HD niet geschikt is voor vrouwen, is dat echt zo?

A) Ja, A-HD is absoluut niet geschikt voor vrouwen. De dramatische daling van het oestrogeen en de heftige stijging van testosteron kunnen bij vrouwen zorgen voor bijwerkingen.

V) Welke bijwerkingen kan ik verwachten van A-HD?
A) De meeste gebruikers rapporteren naast de versnelde spiergroei een enorme stijging van de geslachtsdrift en een verhoogde trainingsagressie.

V) Kan ik A-HD ook stacken met anti-oestrogenen van andere merken?
A) Dit raden wij ten zeerste af. A-HD is een zeer geconcentreerde en zeer effectieve anti-oestrogeen en dient niet gestacked te worden met andere anti-oestrogenen. Het stacken van A-HD met andere anti-oestrogenen kan tot nadelige bijwerkingen leiden. Wel kan A-HD zeer goed gestacked worden met M80 van BPI sports, beide producten werken synergetisch aan elkaar.

V) Kan ik A-HD in mijn PCT gebruiken?
A) Ja, dit kan zeer goed zelfs. A-HD heeft een krachtige werking in het lichaam die lijkt op veel bekende farmaceutische anti-oestrogenen.

A-HD beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Body Supplies BV Juul Locatie: Belgie
Werkt echt!
A-HD
8.0

Voelbaar meer power !

Body Supplies BV Paul van Proemeren Locatie: Urmond
A-HD (BPI) Heel goed product.
A-HD
9.0

BPI laat weer eens blijken dat je waar voor je geld krijg. Ik merk dat mijn kracht enorm toeneemt en dat ik makkelijker spiermassa opbouw.

Body Supplies BV Badir Paula Locatie: Den bosch
goede testo!!!
A-HD
10.0

niet te vergelijken met de echte maar een goede product!!!!! ik zou zeker aanraden

Body Supplies BV Badir Paula Locatie: Den bosch
zeer goed angeraden!!!!!!!
A-HD
10.0

zeer goed!!!!! power!!!!!!

Body Supplies BV Ferry Senders Locatie: Nederland
Goed product
A-HD
8.0

Na aantal dagen ga je het merken. Hoge trainingsdrive.

Body Supplies BV Jurgen Schurgers Locatie: Sittard
Goed product
A-HD
8.0

Omdat je na een aantal weken daadwerkelijk een boost krijgt m.b.t. trainingsagressie, spierdefinitie, pomp... Dit merk je pas als je op week 4-5 zit. Ben tevreden over dit product en pak het voor 8 weken met een pauze van weer 6-8 weken.

Body Supplies BV Jurgen Schurgers Locatie: Sittard
Klasse product
A-HD
8.0

Gebruik dit product samen met Roxylean van BPI. Prima combi. Meer energie en drogere spiermassa. Heb ook andere testosteron boosters gebruikt, maar deze werkt duidelijk beter bij mij..

Body Supplies BV J Hurk Locatie: veghel
service en levering s prima
A-HD
6.0

Het product geef ik 6 sterren omdat het op mijn niet het effect geeft wat staat omschreven. Ik heb niet meer trainingsmood misschieb dar ik al heel weinig oestrogeen aanmaak. De service is prima!

Schrijf een beoordeling

Aanmelden

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken producten gevonden.Uitschrijven

Veilig betalen body-supplies