Stacker

Wij zijn uw Stacker Specialist...Koop de producten van Stacker bij ons tegen de laagste prijs! Mocht u vragen hebben of een product missen, mail ons via info@body-supplies.nl.

Stacker 2 geeft je stofwisseling een kleine boost en zet je vetverbranding een stand hoger.

Stacker 2 XPLC is in staat om vet te verbranden op moeilijke plekken. Voor de vrouw zijn dit de billen, buik en benen. Voor de man is dit vooral de buik. Met behulp van de unieke kruidenmix in stacker 2 XPLC wordt 40% meer vet losgemaakt uit de weefsels.

Stacker 3 XPLC zal u een merkbare en aantoonbare verhoging van de stofwisseling geven. Stacker 3 XPLC is een combinatie van een hoge dosis cafeïne met een optimale mix van metaboliserende ingrediënten.

Stacker 4 is het meest populaire stacker product op dit moment. Door de fabrikant is stacker 4 uitgeroepen tot meest krachtige afslankers ooit, een absolute topper. Tevens krijgt u van deze stacker ook een enorme energieboost welke u scherp en alert houdt.

Stacker 7-Phenyl bevat een extreem krachtige samenstelling, vrij van ephedra, vrij van yohimbe, maar met vetverbrandende eigenschappen en stofwisseling verhogende extracten die tot de sterkste ter wereld kunnen worden gerekend!

Stacker E2 Extreme zorgt voor een drastische verhoging van onder andere het adrenalinegehalte in het lichaam. Stacker E2 Extreme geeft een enorme toename van de scherpte, de alertheid en vitaliteit.