Soja Eiwit Isolaat

Soja Eiwit Isolaat
Dierlijke eiwitten bevatten over het algemeen Whey Eiwit en Caseine Eiwit. Voor mensen met een lactose intolerantie is dit een regelrechte ramp. Daarom is er voor deze mensen een speciaal product ontwikkeld dat gebaseerd is op Soja. Ook voor Veganisten is dit een geweldige uitkomst. Het product Advanced Soy Pro is bijvoorbeeld een alternatief op de dierlijke eiwitten. ... » Lees meer...De ideale aanvulling eiwitten als je een lactose intolerantie hebt!

Ingrediënten
Soja is een volledige eiwitbron die alle aminozuren bevat die je spiermassa nodig heeft om goed te kunnen functioneren.  Het bevat zeer weinig vet en bijna nul procent koolhydraten. Dit product is dus ook een ideale toevoeging als je een eiwitdieet volgt. Daarnaast is het goed voor je immuunsysteem, maar ook voor de gezondheid van je hart. Voorts houdt het ook je cholesterolgehalte op peil.

Ben je geïnteresseerd in dit product, dan kun je deze bij ons bestellen. Het Soja Eiwit Isolaat is verkrijgbaar in verschillende smaken. Je kunt het eenvoudig mengen met melk of water. De hoeveelheid die je nodig hebt is afhankelijk van je smaak.  We zijn je graag van dienst. Als je vandaag nog besteld, dan heb je het product morgen in huis. Wij zorgen voor de perfecte afhandeling van je bestelling.

----- Tekst sluiten -----