Ready To Drink (RTD)

Ready To Drink Eiwitten (RTD)
Naast de eiwitten die je uit je voedsel haalt, zijn er dus ook eiwitshakes. Maar net zo als limonade, bestaan er ook kant en klare eiwitproducten die je direct kan drinken. Je hoeft niets klaar te maken, alleen de dop er af draaien en je kunt ze direct gebruiken. Deze eiwitshakes zijn er in verschillende smaken. Het is net alsof je een milkshake drinkt. ... » Lees meer...Ready To Drink Shakes zijn er in handzame flesjes. De shakes hebben een heerlijke natuurlijke smaak. Daarnaast bevatten ze veel eiwitten en ook nog eens weinig koolhydraten en suikers. Alle natuurlijke eigenschappen van eiwitten zijn in deze kant en klaar producten aanwezig.

De Ready To Drink Eiwitshakes kun je gemakkelijk meenemen en nuttigen wanneer je maar wilt. Body Supplies verkoopt deze kant en klare producten in verschillende smaken. Tegen de scherpste prijs heb je makkelijk en snel zo’n verrukkelijke shake in huis. Wij behandelen jouw bestelling met de grootste zorg, zodat je snel van je product kunt genieten.

Eiwitten
Ieder mens heeft eiwitten nodig. Niemand kan zonder eiwitten want eiwitten heb je nodig voor je spieropbouw, onderhoud en herstel. Zonder eiwitten kun je niet normaal functioneren. De meeste eiwitten krijg je binnen door middel van voedsel.

----- Tekst sluiten -----