Plantaardige Eiwitten

Plantaardige eiwitten
Plantaardige eiwitten vind je vooral terug in rijst (graanproducten) en bruine bonen (peulvruchten), maar ook in paddenstoelen en noten. Veganisten hebben meer eiwitten nodig dan mensen die naast peulvruchten ook vlees, vis en eieren eten. Speciaal voor Veganisten zijn er plantaardige eiwitproducten ontwikkeld. ... » Lees meer...

Deze producten zijn bijv. op basis van bruine rijsteiwit, hennepeiwit en erwteiwitisolaat. Daarnaast bevat het ook essentiële vitamines en mineralen en is het vezelrijk.  

Waarom je eiwitten nodig hebt
Het menselijk lichaam heeft eiwitten nodig. Ze zijn onmisbaar. Je hebt ze nodig om je spieren optimaal te laten functioneren. Ze zijn belangrijk voor de spierontwikkeling en spiergroei. Daarnaast zorgen ze ook voor het herstel van je spieren. Sommige eiwitten worden door het lichaam zelf gemaakt, maar de meeste krijg je binnen door middel van voedsel. Deze eiwitten worden ook wel de essentiële aminozuren genoemd.

Ben je Veganist en ben je op zoek naar een spectaculaire aanvulling op je eiwitten dan kun je bij Body Supplies deze speciaal ontwikkelde producten bestellen. Daarnaast hebben wij ook allerlei andere eiwitpreparaten van de hoogwaardigste kwaliteit. Wij bieden al onze producten tegen de scherpste prijs aan en hebben daarnaast regelmatig leuke aanbiedingen. Ook voor advies ben je bij ons aan het juiste adres.

----- Tekst sluiten -----