Ontbijt/Maaltijdshakes

Ontbijt/Maaltijdshakes
Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met de ontbijt/maaltijdshakes kun je tegenwoordig heel goed een gedeelte of een volledige maaltijd vervangen. Ze zijn nog gezond ook en een goede partner als je een eiwitdieet volgt. Er zijn verschillende varianten en smaken shakes te verkrijgen. ... » Lees meer...Eiwit Dieet
Binnen het eiwitdieet wordt vaak voor een maaltijd vervangende shake gekozen. Deze is dan vaak met name op basis van eiwitten. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa.

Waaruit bestaat het
De Maaltijdshakes bestaan over het algemeen uit o.a. melkeiwit. Je kun ze als kant en klaar product krijgen, maar ook als instant-poeder of glutenvrije ontbijthaver. Je kunt naar keuze water, melk, yoghurt of sap toevoegen aan het poeder. Daarna hoef je alleen nog maar te schudden en je ontbijt is klaar. De shakes zijn aspartaamvrij. Alles wat je nodig hebt voor een gezonde spiergroei en het herstel van je spieren na inspanning.

Er zijn vele keuze mogelijkheden wat betreft de smaak van ontbijt/maaltijdshakes. Voor het aanschaffen van de shakes ben je bij Body Supplies aan het juiste adres. Wacht niet langer, maar bestel direct. Want vandaag besteld, is morgen in huis.

----- Tekst sluiten -----