Eiwitrepen

Eiwitrepen
Met eiwitrepen krijg je snel en makkelijk voldoende eiwitten binnen. Deze eiwitten heb je nodig voor goede spieren. Het zijn de bouwstenen die je lichaam optimaal laten functioneren. Deze Aminozuren zorgen ervoor dat je spieren snel herstellen na intensieve inspanning. Daarnaast speelt het een rol bij de opbouw van spieren en het spieronderhoud. ... » Lees meer...


Snel en makkelijk eiwitten met eiwitrepen
Zit je soms in een een situatie dat je gewoon niet even een maaltijd kan nemen, om voldoende eiwitten binnen te krijgen? Op zo'n moment kunnen eiwitrepen de ideale uitkomst bieden.

De eiwitrepen die wij verkopen smaken heerlijk en zitten bomvol voldoende eiwitten en andere belangrijkse stoffen, om er voor te zorgen dat je elk moment van de dag voldoende voeding kan binnenkrijgen.

Soorten en smaken
Als je een druk bestaan hebt en daarom niet altijd de tijd hebt om te gaan zitten voor een gezonde maaltijd, neem dan een eiwitreep. Naast eiwitrepen zijn er ook energierepen en sportrepen. De repen zijn gezond en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Er zijn vele varianten verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit harde- of crunchrepen of repen met een zachte structuur, met veel koolhydraten of juist met weinig koolhydraten.

Ben je een fanatiek sporter, dan mag de eiwitreep niet in je sporttas ontbreken!

----- Tekst sluiten -----