Eiwit Mix (blend)

Het ideale van een eiwit mix
Een Eiwit Mix is een eiwitshake met verschillende soorten eiwitten (denk hierbij aan whey eiwit concentraat, caseine eiwit, ei eiwit etc.) kan ideaal zijn. Een eiwit mix bestaat soms wel uit 6 of 7 verschillende soorten eiwitten. ... » Lees meer...


Het grote voordeel is dat je gedurende de hele dag een goede afgifte van aminozuren hebt en je lichaam dus de gehele dag optimaal herstelt en groeit.

Soorten Eiwit
Er bestaan verschillende soorten eiwitten. Deze eiwitten komen voor in zowel dierlijke als plantaardige producten, de bouwstoffen die een hele belangrijke functie in het lichaam hebben. Dierlijke eiwitten komen vooral voor in melk, eieren, kaas, maar ook in vis en vlees. Plantaardige eiwitten zie je vooral terug in graanproducten, noten, peulvruchten en in paddenstoelen.

Onze Producten
Whey eiwit bevat veel melksuikers, eiwitten, vitaminen en mineralen. Dit eiwit wordt door artsen voorgeschreven als je een eiwittekort hebt, maar ook aan zwangere vrouwen omdat het ervoor zorgt dat de ongeboren vrucht voldoende aminozuren binnenkrijgt. Maar ook sporters gebruiken vaak Whey eiwitten omdat het sneller in het lichaam wordt opgenomen dan andere eiwitpreparaten.

Daarnaast is er ook nog Caseine Eiwit. Dit eiwit wordt juist langzamer opgenomen in het lichaam, waardoor je aminozuurspiegel langer op peil blijft. Ei Eiwit is lactosevrij en daarom weer ideaal voor als je een lactose intolerantie hebt.

Welk eiwitpreparaat je ook zoekt, bij Body Supplies kun je het eenvoudig bestellen. Wij bieden een goede service en al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waardoor je een product nog voordeliger kunt bestellen.

----- Tekst sluiten -----