Eiwit Lactose Vrij

Belangrijke bouwstenen
Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen, waar je lichaam niet zonder kan. Eiwitten worden opgebouwd uit Aminozuren. Een deel kan door het lichaam zelf aangemaakt worden, maar het meeste krijg je binnen door middel van voedsel. Je hebt dierlijke eiwitten en plantaardige eiwitten. ... » Lees meer...Eiwit Lactose Vrij
Eiwitten, maar dan zonder lactose, zijn ideaal voor mensen met een lactose intolerantie. Je vindt lactosevrije eiwitten in Biefstuk, ei eiwit en in sojaproducten. Ook voor mensen met een lactose intolerantie zijn er verschillende mogelijkheden om het eiwitgehalte op peil te houden.

Onze Lactose vrije Eiwitten
Speciaal voor deze mensen zijn er verschillende producten ontwikkeld, die je bij onze online webshop van Body Supplies kunt bestellen. Er zijn lactosevrije eiwitshakes, denk aan Soja Eiwit Isolaat en Beef Eiwit Isolaat, maar er is ook Whey Isolaat, wat een zeer geringe hoeveelheid lactose bevat, door zijn zuiverheid.

Heb je een lactose intolerantie en ben je op zoek naar een aanvulling van lactosevrije eiwitten dan ben je bij Body Supplies aan het goede adres. Wij leveren direct uit voorraad en besteden grote zorg aan jouw bestelling. Je bestelling wordt direct verwerkt en als je nu besteld heb je morgen je product in huis tegen de scherpste prijs.

----- Tekst sluiten -----