Ei Eiwit

Ei Eiwit
Ei Eiwit is een eiwit waarin geen lactose zit. Het is gemakkelijk verteerbaar en daarnaast een vetarme eiwitbron. Daarnaast werkt het enorm spieropbouwend en is daarom ook zeer geschikt voor krachtsporters. Naast dat dit eiwit spieropbouwend werkt, is dit eiwit ook goed voor spieronderhoud en het herstel van spieren. Als je veel sport moet je er voor zorgen dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. ... » Lees meer...Een goede aanvulling
Een fanatieke sporter heeft een grotere behoefte aan eiwit dan iemand die niet sport. Om te zorgen dat je spieren optimaal blijven functioneren moet je op de juiste momenten eiwitrijke ingrediënten tot je nemen. Je hebt gemiddeld zo’n 2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig per dag. Bij een normaal eetgedrag haal je echter gemiddeld maar 85 gram eiwit uit je voeding. Zeker als je sport kun je het tekort aanvullen door middel van Ei Eiwit sportvoeding.

Ben je een fanatieke sporter, dan kun je bij Body Supplies Ei Eiwit supplementen eenvoudig bestellen. Je kunt kiezen uit tabletten, maar ook uit instant poeder in een heerlijke chocoladesmaak. Vandaag besteld, is morgen in huis. Je kan dan snel beginnen om op het juiste moment aan je eiwitbehoefte te voldoen.

----- Tekst sluiten -----