Kre-Alkalyn Creatine

Sporters die uit gewone Creatine niet de gewenste resultaten behalen, kunnen kiezen voor Kre-Alkalyn Creatine. ... » Lees meer...

Dit is een gepatenteerde stof en ligt weer een stapje hoger op de creatine ladder. Ook Kre-Alkalyn Creatine kun je zowel bij kracht- als duursport gebruiken.

Gewone Creatine Monohydraat heeft een lage ph waarde. De kwaliteit van opname van Kre-Alkalyn Creatine is dus super goed! Heb je tegenvallend resultaat met Creatine Monohydraat en je wilt nu echt eens het maximale uit Creatine halen, kies dan voor Kre-Alkalyn!

Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3g creatine. Creatine kan door iedereen gebruikt worden. Sporters en sprinters boeken veelal de beste resultaten, omdat zij sporten beoefenen die gepaard gaan met korte en explosieve bewegingen, maar ook sporten die gebaseerd zijn op interval (basketbal, handbal, voetbal) zullen voordeel hebben bij het gebruik van creatine.

----- Tekst sluiten -----