Kre-Alkalyn Creatine

Kre-Alkalyn en Sport
Sporters die uit gewone Creatine niet de gewenste resultaten behalen, kunnen kiezen voor Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn is een gepatenteerde stof en ligt weer een stapje hoger op de creatine ladder. Ook Kre-Alkalyn kun je zowel bij kracht- als duursport gebruiken. ... » Lees meer...Kre-Alkalyn vs Creatine Monohydraat
Gewone Creatine Monohydraat heeft een lage ph waarde. Dit zorgt er voor dat creatine snel wordt omgezet in creatinine en dit is een afvalstof. Bij een hogere ph waarde (vanaf 7), wordt creatine veel beter opgenomen. Kre-Alkalyn heeft zelfs een ph waarde tussen de 12 en 14. Dit is dan ook de enige Creatine die niet snel wordt omgezet in creatinine. De kwaliteit van opname van Kre-Alkalyn is dus super goed!

Resultaat Kre-Alkalyn
Met Kre-Alkalyn houd je geen vocht vast, dus de massa die je opbouwt, is dus uitsluitend droge spiermassa. Omdat er geen afvalstoffen ontstaan uit Kre-Alkalyn worden je lever en nieren amper belast. De inname hoeveelheid van Kre-Alkalyn ligt veel lager, dit is maar 1,5gr per keer. Terwijl dit bij Creatine Monohydraat 5gr is. Het is veel makkelijker te nemen, want het zit in capsules. Ook maag- en darm klachten zijn eigenlijk niet meer aanwezig. Heb je tegenvallend resultaat met Creatine Monohydraat en je wilt nu echt eens het maximale uit Creatine halen, kies dan voor Kre-Alkalyn!

----- Tekst sluiten -----