Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat en sport


Creatine Monohydraat is van alle creatine vormen de meeste gebruikte vorm. Creatine Monohydraat is een supplement waarvan bewezen is dat het de prestaties verbetert. Je kunt het zowel bij kracht- als duursport ... » Lees meer...
gebruiken (fitness, wielrennen, hardlopen, voetbal etc.).

De werking


Een toename van Creatine Monohydraat in de spieren zorgt ervoor dat de maximale energie overdracht in jouw spieren langer kan plaatsvinden. De werking van Creatine Monohydraat is dat je een sneller herstel van de spieren hebt, het levert meer spiermassa, lichaamsgewicht en kracht. Ook je spieruithoudingsvermogen neemt door Creatine Monohydraat toe.

Is creatine Monohydraat veilig?


Creatine Monohydraat wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Het zit ook in bepaalde voedingsmiddelen als vlees en vis. Echter krijg je dan nooit de hoeveelheden binnen, die je lichaam nodig heeft, om merkbaar je resultaat te verbeteren. Creatine Monohydraat is veilig in gebruik en heeft geen neveneffecten.

Het gebruik


Bij Creatine Monohydraat heb je een laadfase en een onderhoudsfase. De eerste week neem je een dubbele dosering, daarna schakel je over naar de normale dosering. Over het algemeen wordt geadviseerd Creatine Monohydraat niet langer dan 6-8 weken te nemen, waarna een periode van minimaal 1 maand geen Creatine gebruik geadviseerd wordt. Creatine Monohydraat is niet duur. Je hebt al 500gr voor 12-13 euro.

Het resultaat van Creatine Monohydraat


Het is mogelijk om een gewichtstoename van 5kg te bereiken. Wanneer je stopt, zal deze totale toename iets teruglopen. Dit is meestal het vocht wat je lichaam is gaan vasthouden. Na een periode van Creatine Monohydraat gebruik, heb je meer spiermassa, kracht en meer uithoudingsvermogen.

----- Tekst sluiten -----