Creatine Ethyl Ester (CEE)

Creatine Ethyl Ester


Dit is een Creatine Monohydraat gekoppeld aan een ester. Ook een Creatine Ethyl Ester (CEE) kun je zowel bij kracht- als duursport gebruiken. Het grote voordeel van een Creatine Ethyl Ester t.o.v. normale creatine is, dat het lichaam dit nog beter opneemt en het is dus eerder effectief. Je kunt het ook in een minder grote dosering nemen, doordat de opnamesnelheid aanzienlijk beter is. ... » Lees meer...


Overige voordelen


Een van de overige voordelen is dat er geen laadfase meer nodig is. Je kunt gelijk met een vaste dagelijkse inname starten. Een Creatine Ethyl Ester zorgt er niet voor dat je extra vocht vasthoudt. Het extra gewicht wat je opbouwt is dus vaak gelijk droge spiermassa. Ook heb je bij Creatine Ethyl Ester veel minder last van buikkrampen.

Een nadeel van Creatine Ethyl Ester?


Een nadeel van Creatine Ethyl Ester is het proces om het te maken, welke kostbaarder is. Het gebruik van Creatine Ethyl Ester is, zelfs al hoef je er minder van te nemen, in verhouding duurder dan Creatine Monohydraat. Een Creatine Ethyl Ester is dus vooral interessant wanneer je weinig merkt van Creatine Monohydraat of wanneer je hierbij veel vocht vasthoudt.

Het resultaat


Ook voor Creatine Ethyl Ester geldt dat je dit maximaal 6-8 weken gebruikt. Je kunt 2 tot 4kg spiermassa winnen. Het verschil met Creatine Monohydraat is dus, dat je dit resultaat aan toename ook daadwerkelijk volledig kan vasthouden.

----- Tekst sluiten -----