Vloeibare Aminozuren

Vloeibare Aminozuren, de snelst opneembare vorm!
Vloeibare aminozuren zijn over het algemeen snelle aminozuren, omdat ze snel en gemakkelijk opgenomen worden in je spieren. Daarnaast zijn ze veel stabiele, je verspilt niet onnodig poeder en er blijft geen klonterige, onopgeloste laag achter in je beker. ... » Lees meer...Aminozuren
Aminozuren zijn belangrijk voor je gezondheid, je kunt er niet zonder. De belangrijkste functies van alle aminozuren liggen ten grondslag aan de vorming van spieren en bindweefsels. Ze zijn ook belangrijk materiaal voor de ontwikkeling van DNA en voor de celdeling. Aminozuren kunnen opgedeeld worden over de groepen, essentiële en niet-essentiële aminozuren. Niet essentiële aminozuren worden door je lichaam zelf gemaakt, terwijl essentiële aminozuren uit voeding gehaald dient te worden.

Body Supplies heeft voor elke sporter het perfecte vloeibare aminozuur. Kant en klaar en van hoogwaardige kwaliteit. Het is verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken. Heb je besloten om morgen te gaan sporten, bestel je product dan vandaag nog, dan kun je het morgen direct na het sporten nemen!

----- Tekst sluiten -----