Taurine

Taurine, voorkomt spiervermoeidheid!
Je lichaam heeft bouwstenen nodig om goed te kunnen functioneren. Zonder eiwitten, die uit honderden aminozuren worden opgebouwd, kun je niet leven. Sommige aminozuren worden door je lichaam zelf gemaakt, maar er zijn er ook die je uit voeding moet halen. Taurine is er daar één van. Het is een in de natuur voorkomende stof, die zich bevindt in vis, vlees en zuivelproducten. Dit aminozuur ... » Lees meer...

bevordert het omzetten van glycogeen in glucose. Glucose is de dagelijkse brandstof die je spieren en hersenen nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Lichamelijke en geestelijke vermoeidheid kan eenvoudig door Taurine worden verdreven.

Goed voor je spieren
Het aminozuur Taurine bevordert de afbraak van melkzuur in je spieren. Melkzuur is een afvalproduct dat ontstaat door spierarbeid en er voor zorgt dat er vermoeidheid optreedt. Het verzuren van je spieren wordt door deze stof uitgesteld. Hierdoor kun je intensieve inspanning langer volhouden. Wat op zich dan weer zorgt voor een verhoogde vitaliteit. Ook heeft het een cholesterolverlagende werking.

Ben je een intensief sporter en wil je het verzuren van je spieren uitstellen, bestel dan bij Body Supplies Taurine. Wij kunnen dit product leveren in makkelijk te nemen capsules. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

----- Tekst sluiten -----