Phenylalanine

Phenylalanine, heeft tal van gezondheidsvoordelen!
Phenylalanine, ook wel Fenylalanine, is een essentieel aminozuur. Dit betekent dat je lichaam het niet zelf kan aanmaken, maar dat je het wel nodig hebt. Je krijgt het binnen via voeding of supplementen. Dit aminozuur bevindt zich in zuivelproducten, peulvruchten en volkorenproducten. Verder vind je het in avocado’s, noten, bladgroenten en vis en gevogelte. Fenylalanine wordt tijdens ... » Lees meer...

het proces omgezet naar Tyrosine, dat een belangrijke stof is voor het aanmaken van dopamine, noradrenaline en adrenaline, maar ook voor je schildklierhormoon.

Interessante weetjes
Phenylalanine vermindert je hongergevoel, wat natuurlijk ideaal is als je gewicht wilt kwijtraken. Maar wist je ook dat dit essentiële aminozuur de seksuele belangstelling verhoogt? En dat het ook nog eens je geestelijke waakzaamheid verbetert, zodat je je veel beter kunt concentreren? Voorts wordt ook je goede humeur bewaard. En ben je toevallig neerslachtig dan verlicht het je depressies. Naar mate je ouder wordt is er echter meer Fenylalanine nodig om je hersenceloverdracht soepel te laten verlopen.  

Bij Body Supplies kun je eenvoudig deze vrije vorm aminozuren bestellen. Wij zijn een webwinkel met een keurmerk en bieden je net dat stukje meer zekerheid. De prijzen voor onze producten zijn scherp en dagelijks het laagst. Wij besteden aan kwaliteit en service de grootste zorg.

----- Tekst sluiten -----