N-Acetyl Cysteine (NAC)

N-Acetyl Cysteine (NAC) is een aminozuur met anti-oxidante werking!
Dit aminozuur is een krachtige antioxidant en biedt bescherming tegen vrije radicalen. Het vertraagt het verouderingsproces en is de voorloper van glutathion, wat ontgift. Daarnaast heeft het een positief effect op hart en bloedvaten en het zorgt voor het op peil houden van de cholesterolspiegel. Voorts speelt het een rol bij het opbouwen van weerstand en daarmee is het ook gunstig voor ... » Lees meer...

je immuunsysteem. Je kunt vrijer ademen, omdat N-Acetyl Cesteine een goede werking heeft op de slijmvliezen van je luchtwegen en longen.

Zwavelhoudend aminozuur
N-Acetyl Cysteine is een zwavelhoudend aminozuur en is een belangrijk onderdeel je haar, nagels en de keratine in je huid. Het stimuleert een gezonde haargroei. Het egaliseert en helpt ook bij de vorming van collageen. Collageen houdt je huid en je kraakbeen soepel en elastisch.

Body Supplies heeft als doel gezondheid op de markt te brengen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, prijs en service. Als je bij ons N-Acetyl Cysteine besteld, ben je er van verzekerd dat de kwaliteit goed is en dat er geen zwavelhoudende geur uit je adem komt. Wij dragen zorg voor een perfecte afhandeling van je bestelling.

----- Tekst sluiten -----