L-Tyrosine

L-Tyrosine, tal van gezondheidsvoordelen!
L-Tyrosine is een hoogwaardig, niet-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat je lichaam dit aminozuur aanmaakt. Je lichaam haalt dit uit het aminozuur Fenylalanine. L-Tyrosine transporteert zenuwsignalen naar de hersenen en prikkelt de hersenen. Het speelt een belangrijke rol bij het op peil houden van de dopaminespiegel, waardoor verslavingsdrang naar bepaalde middelen wordt onderdrukt. Het is ... » Lees meer...

echter ook een voorloper op adrenaline en noradrenaline, dat er voor zorgt dat je lichaam actief wordt. Daarnaast heeft het ook een eetlust-verminderende werking, wat van groot belang is als je wilt afvallen.

Wat moet je nog meer weten
Tyrosine heeft invloed op verschillende functies in je lichaam. Zo is het ook van groot belang bij de samenstelling van je schildklierhormonen. Dit hormoon stimuleert de stofwisseling en daarom ook de groei. Ook bij de productie van Melanine is Tyrosine nodig, zodat je huid pigment heeft. Het kleurt ook je haar en je ogen.

Dit oppeppende aminozuur kun je eenvoudig online bestellen bij Body Supplies. Weet je niet zeker of je dit product veilig kunt gebruiken, win dan bij Body Supplies advies in. Wij beantwoorden je vragen met de grootste zorg. Wij bieden de hoogwaardigste kwaliteit en onze producten zijn altijd het scherpst geprijsd. Houd onze website in de gaten, want wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen.

----- Tekst sluiten -----