L-Tryptofaan

L-Tryptofaan, ondersteunt de nachtrust!
Dit is een aminozuur dat thuishoort in de groep essentiële aminozuren. Je moet dit aminozuur binnenkrijgen door middel van voeding.  Dit aminozuur werkt nauw samen met Vitamine B3 en Vitamine B6. Het wordt door de hersenen gebruikt om ... » Lees meer...

Serotonine (5-HTP) aan te maken.

Serotonine is een neurotransmitter, die er voor zorgt dat boodschappen tussen de hersenen worden overgebracht. Daarnaast is het de voorloper van Melatonine, dat van belang is voor een gezond dag- en nachtritme. Als je een tekort hebt aan Serotonine dan kun je niet optimaal functioneren. Er ontstaan allerlei vervelende klachten, zoals slaaptekort, een onrustig gevoel en op langere termijn zelfs chronische klachten, zoals depressiviteit.

Voordelen van L-Trypofaan
L-Trypofaan heeft een flink aantal voordelen. L-tryptofaan zorgt ervoor dat je makkelijker kunt inslapen. Het vermindert de pijngevoeligheid, maar ook stressgevoeligheid bij zware geestelijke inspanning. Daarnaast heeft het een positieve invloed op je humeur. Ook beschermt het het zenuwweefsel en speelt het een rol bij botaanmaak. Voorts zorgt het ook voor een goede darmwerking.

Ben je op zoek naar een product dat je veilig kunt gebruiken om je nachtrust te bevorderen? Koop dan bij Body Supplies L-Tryptofaan. Dit product draagt zorg voor een goede nachtrust, het verminderd ook de eetlust, wat mooi mee genomen is als je wilt afvallen.

----- Tekst sluiten -----