L-Theanine

L-Theanine, voor een rustgevend gevoel!
L-Theanine is een aminozuur dat vooral voorkomt in thee. Vooral in de bladeren van witte thee, maar ook in die van groene thee. L-Theanine zit natuurlijk niet alleen maar in thee. Thee is echter wel  de enige warme drank die de uitwerking heeft van rust, zonder dat het reactievermogen verminderd wordt. L-Theanine dringt diep door in je hersenen waar het een rustgevend gevoel ... » Lees meer...

verschaft, omdat het dopaminegehalte in de hersenen juist verhoogd wordt.

Het effect
L-Theanine heeft op nog meer gebieden van je lichaam effect. Als je last hebt van veel stress of je kunt je erg slecht concentreren dan is het een goede aanvulling, ook wanneer je lijdt aan geheugenstoornissen. Het houdt je geest namelijk helder en je gemoedstoestand wordt aanzienlijk verbeterd. Daarnaast wordt je immuunsysteem versterkt, omdat je weerstand toeneemt. Voorts zorgt het er ook voor dat je je bloeddruk goed onder controle kunt houden.

Ben je op zoek naar het aanvullende supplement L-Theanine dan ben je bij Body Supplies aan het goede adres. Bij ons kun je dit product kopen in verschillende vormen. Ook is het mogelijk om bij ons combinatie producten te kopen waar meerdere aminozuren tegelijk in verwerkt zitten. Bestel vandaag nog.

----- Tekst sluiten -----