L-Proline

L-Proline
Ook L-Proline behoort tot de niet-essentiële aminozuren. Het wordt door je lichaam zelf aangemaakt in de lever en daar opgeslagen. Op het moment dat je spieren L-Proline nodig hebben, wordt het in je lever omgezet naar glucose en terug getransporteerd naar je spieren. Het is één van de bestandsdelen die terug te vinden is in collageen. Het helpt bij de opbouw van de huid en bloedvaten, maar ... » Lees meer...

ook van beenderen. Daarnaast gaat het de achteruitgang van bindweefsel tegen. Voorts speelt het een rol bij de wondgenezing. Ook voorziet het je lichaam van reserve energie.

Functies
L-Proline heeft heel wat belangrijke functies in je lichaam. Het heeft ook een helpende functie bij de genezing van de hartspier. Een andere functie is dat het ook het verouderingsproces vertraagd. De werking van verschillende enzymen zorgen voor de regulering van de hoeveelheid L-Proline.  

L-Proline heeft een positieve werking op het gehele lichaam. Ook voor actieve sporters is dit een hele goede ondersteuning. Body Supplies verkoopt dit product in capsulevorm. Je kunt het eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Wij garanderen je dat al onze producten van de hoogwaardigste kwaliteit zijn en altijd tegen de scherpste prijs wordt aangeboden.

----- Tekst sluiten -----