L-Lysine

L-Lysine, speelt een rol bij botaanmaak & de weerstand!
Het aminozuur L-Lysine vervult verschillende functies in je lichaam. Dit aminozuur is opgeslagen in het weefsel van je spieren. Het zorgt er voor dat calcium vanuit het maagdarmkanaal wordt geabsorbeerd. Daarnaast speelt het een rol bij de bevordering van botaanmaak en het vormen van collageen. Voorts is L-Lysine onmisbaar bij de vorming van antilichamen, die weer als doel ... » Lees meer...

hebben je weerstand te vergroten.

Vrije aminozuren
L-Lysine valt onder de vrije aminozuren. Dit wil zeggen dat dit aminozuur niet gekoppeld is aan andere aminozuren en dus ook niet door het lichaam gescheiden hoeft te worden. Je lichaam produceert dit aminozuur niet zelf. Om voldoende L-Lysine binnen te krijgen moet je het uit je voeding halen. Vegetariërs en veganisten hebben een grotere kans op een tekort, omdat dit aminozuur in verminderde mate aanwezig is in de granen-eiwitten. Er is ook bewezen dat L-Lysine een positieve werking heeft op bepaalde infecties, zoals een koortslip.

Op zoek naar een ondersteuning voor het botweefsel in het lichaam,  dan kun je bij Body Supplies snel en simpel dit middel bestellen. Je kunt L-Lysine veilig gebruiken zonder nare bijwerkingen. Wij zorgen voor een nette en vlotte afhandeling van je bestelling.

----- Tekst sluiten -----