L-Cysteine

L-Cysteine een aminozuur met anti-oxidante werking!
L-Cysteine, ook wel E920, is een aminozuur dat voorkomt in veel eiwitbronnen en behoort tot de niet-essentiële aminozuren. Dit aminozuur is een krachtige antioxidant en biedt bescherming tegen vrije radicalen. Het vertraagt het verouderingsproces en is de voorloper van glutathion, wat ontgift.  ... » Lees meer...

 

Je hebt eiwitten in je lichaam nodig, omdat dit de bouwstoffen zijn van je spieren. L-Cysteine stabiliseert de vorming van eiwitstructuren. Je vindt L-Cysteine terug in heel veel voeding.  

Zwavelhoudend aminozuur
L-Cysteine is een zwavelhoudend aminozuur en is een belangrijk onderdeel je haar, nagels en de keratine in je huid. Het stimuleert een gezonde haargroei. Het egaliseert en helpt ook bij de vorming van collageen. Collageen houdt je huid  en je kraakbeen soepel en elastisch.

Voor L-Cysteine ben je bij Body Supplies aan het juiste adres. Dit zwavelhoudende eiwitproduct is van excellente kwaliteit, want er zitten geen toevoegingen in. Ben je op zoek naar dit product dan kun je het eenvoudig via onze onlinewinkel bestellen. Wij zullen je bestelling met de grootste zorg afhandelen.

----- Tekst sluiten -----