HMB

HMB, houd je spiermassa in stand!
HMB is een metaboliet van Leucine dat eiwitafbraak in de spieren voorkomt. Je lichaam produceert HMB van nature uit het aminozuur Leucine. Er wordt echter maar een kleine hoeveelheid Leucine door je lichaam omgezet in HMB. De aanwezigheid van HMB zorgt voor het in standhouden van je spiermassa. Daarnaast speelt het een rol bij de spierontwikkeling en het herstel van je spieren ... » Lees meer...

na intensieve inspanning.

Andere gezondheidsvoordelen van HMB
Het is aangetoond dat HMB naast de opbouw van je spiermassa ook de vetopslag in je lichaam vermindert. Het bevordert echter ook de wondgenezing en een gezond cholesterolgehalte. Daarnaast is het  een goede aanvulling voor mensen die aan spieratrofie lijden en langere tijd rust moeten houden. Hierdoor zal de spierafbraak verminderen. Ook voor atleten is het een ideaal middel om de verzuring van spieren tegen te gaan. Het HMB supplement werkt het meest optimaal als je het voorafgaand aan een trainingssessie gebruikt.

Bij Body Supplies kun je HMB bestellen in capsules of in poedervorm die je kunt oplossen in water of vruchtensap. Body Supplies verkoopt alleen maar producten van de meest hoogwaardige kwaliteit en dat voor de scherpste prijs.

----- Tekst sluiten -----