Glutamine

Glutamine, voor voldoende spierherstel
Glutamine is een aminozuur dat thuishoort in de groep niet-essentiële aminozuren. Glutamine is een belangrijke bouwsteen van aminozuren en speelt een sleutelrol bij de opbouw van spierweefsel. Met meer dan 64% vormt glutamine het aminozuur met het hoogste aandeel in de spiercel. ... » Lees meer...Tijdens een intensieve training heeft het lichaam grote hoeveelheden glutamine nodig die het direct uit de musculatuur haalt. De gevolgen hiervan zijn verlies aan spierweefsel en onvoldoende spierherstel. Glutamine speelt ook een rol bij het bevorderen van productie van nieuwe huidcellen. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is dan ook de belangrijkste basisvoorwaarde voor een gezonde huid.

Extra behoefte aan glutamine
Glutamine vertraagt het ouder worden van je huid. Zodra je een hogere leeftijd bereikt hebt, produceert het lichaam minder glutamine, waardoor het raadzaam wordt om het glutaminegehalte aan te gaan vullen door middel van een supplement. Maar ook als je actief sport heb je extra glutamine nodig om te zorgen dat je spieren sneller herstellen.

Body Supplies levert hoogwaardige glutamine in poeder of capsule vorm. Wij hebben verschillende soorten glutamine in ons assortiment. Bij ons ben je altijd het voordeligst uit. Wil je je huid goed verzorgen en je spiermassa goed onderhouden bestel dan online één van de glutamine supplementen en je hebt het product morgen in je bezit.

----- Tekst sluiten -----