Citrulline

Citrulline, haal meer uit je intensieve inspanningen!
Citrulline is een aminozuur dat in je lichaam wordt omgezet naar Arginine. Citrulline verminderd de opbouw van melkzuur in je spieren, zodat je spieren minder snel zullen verzuren tijdens intensieve inspanning. Het vergroot de stikstofproductie in je spieren, waardoor de bloedtoevoer naar je spieren groter wordt. Dit zorgt voor meer zuurstof en de mogelijkheid om effectiever ... » Lees meer...

voedingsstoffen op te nemen.

Wat is Citrulline Malaat
Citrulline Malaat is een vrij onbekend aminozuur supplement. Uit onderzoeken is bewezen dat het zeker een positieve invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Je zult dit terug zien in de sprintprestaties, die gaan met sprongen vooruit. Doordat je spieren minder snel vermoeid raken, heb je meer energie over om langer door te gaan met een intensieve activiteit. Daarnaast verminderd dit aminozuur spierpijn.

Wil je ook minder last hebben van spierpijn na intensieve inspanning? Koop dan bij Body Supplies Citrulline tegen de scherpste prijs. Dit middel is leverbaar in poeder- of tabletvorm. Citrulline Malaat is naast een goed uitgebalanceerde voeding een goede aanvulling op een gezond en sportief leven. En zeker aan te raden. Hoe eerder je besteld, des te sneller kun je profiteren van de voordelen die Citrulline Mallaat biedt. Wacht niet langer, maar bestel vandaag nog!

----- Tekst sluiten -----