Beta Alanine

Beta Alanine, een groter prestatievermogen!
Beta Alanine is de voorloper van Carnosine en is een onmisbaar essentieel Aminozuur. Carnosine bestaat uit de twee aminozuren Histidine en Beta Alanine. De hoeveelheid aanwezige Carnosine in je lichaam zorgt er voor hoelang je je intensief kunt inspannen, zonder dat het melkzuur in je spiercellen je tegenhoudt. Carnosine kan niet direct geconsumeerd worden, omdat het ... » Lees meer...

niet goed wordt opgenomen in het spijsverteringsproces. Als je aan intensieve krachttraining doet, zal het Carnosine gehalte afgebroken worden, terwijl bij intensieve duurtrainingen de Carnosine in je lichaam juist opgebouwd wordt.  

Onderzoek naar Beta Alanine
Onderzoek heeft uitgewezen dat extra Beta Alanine bij intensieve inspanning het prestatievermogen kan vergroten. Bij een intensieve duurtraining tussen de 1 en 3 minuten wordt de prestatie aanzienlijk beter. Het maakt niet uit of je een professionele sporter bent of dat je recreatief bezig bent.  

Ben je benieuwd of dit middel ook goed bij jou werkt, wacht dan niet langer en probeer het uit.  Bestel Beta Alanine eenvoudig online. Voor de scherpste prijs moet je bij Body Supplies zijn. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, waardoor je nog voordeliger van je favoriete product kunt genieten. Het motto ‘Vandaag besteld, is morgen in huis’ kunnen wij door onze zorgvuldige behandeling van je bestelling geheel waarmaken.

----- Tekst sluiten -----