BCAA

BCAA Aminozuren, de brandstof voor je spieren
BCAA is de verzamelnaam voor drie essentiële aminozuren. BCAA bevat het aminozuur Valine, Leucine en Isoleucine en nemen één derde deel van de essentiële spiereiwitten in beslag. Bij intensieve en langdurige inspanning wordt dit aminozuur steeds verder afgebroken waardoor je spieren kunnen gaan verzuren. Het is daarom ook van groot belang dat je dit aminozuur ... » Lees meer...

steeds blijft aanvullen om te zorgen dat je spieren zich voldoende kunnen herstellen. Je lichaam heeft deze aminozuren nodig als energiebron.

Hoe werkt BCAA als energieleverancier?
BCAA is de brandstof die door de spieren verbruikt wordt tijdens intensieve inspanning. Vervolgens worden de overgebleven stikstoftakken omgezet naar Alanine, die daarna naar de lever wordt getransporteerd. In de lever wordt dit aminozuur omgezet naar Glucose, wat de spieren weer nodig hebben voor een nieuwe intensieve inspanning.

Bij Body Supplies kun je BCAA’s verkrijgen als (instant) poeder, maar ook in tablet of capsule vorm. Kies voor een BCAA in poeder vorm, met neutrale smaak, om deze te mixen met je eiwitten. Heb je advies nodig en wil je weten of dit product voor jou geschikt is, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen via onze website. Wij helpen je graag verder!

----- Tekst sluiten -----