Arginine

De werking van Arginine
Arginine heeft een positieve werking op de stofwisselingsprocessen in je lichaam, maar het versterkt ook nog eens het immuunsysteem. Daarnaast verhoogt het de stikstofoxide spiegel in het lichaam, zodat er een betere doorbloeding ontstaat. Hierdoor wordt het libido van mannen positief beïnvloed en heeft het een sterk positief effect bij erectiestoornissen. Voorts versnelt het de ... » Lees meer...

wondgenezing en wordt de vetverbranding in het lichaam beter geregeld, doordat de cholesterolspiegel verlaagd wordt.

Arginine
Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit is een aminozuur dat je lichaam zelf in een beperkte mate kan aanmaken, het andere deel moet uit je voeding gehaald worden. Arginine komt voor in vlees en dan vooral in rood vlees. Rood vlees bevat een hoog percentage aan verzadigde vetten, het wordt daarom aangeraden om niet te vaak rood vlees te eten. Maar Arginine komt ook voor in noten, volkorenproducten, spinazie en linzen. Wist je dat ook eieren, vis en schaaldieren ook een hoog gehalte aan Arginine bevatten, net zoals sojaproducten.

Bij Body Supplies kun je eenvoudig Arginine bestellen. Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg en kwaliteit. Je hebt het product altijd tegen de scherpste prijs in huis. Wacht niet langer, maar bestel direct.

----- Tekst sluiten -----