Aminozuur Mix

Aminozuur Mix, superieure aminozuur formules!
Dit is een mix van allerlei aminozuren, eventueel aangevuld met andere stoffen. Je kunt niet zonder aminozuren, omdat je deze nodig hebt voor de bouw van eiwitten. Naast dat eiwitten de bouwstenen zijn van je lichaam, stimuleren aminozuren ook je immuunsysteem. Door deze complete mix van aminozuren krijg je ook meer energie. Je zult zien dat je uithoudingsvermogen aanzienlijk ... » Lees meer...

vergroot wordt. Het is een ideaal middel voor sporters, maar ook niet weg te denken uit het leven van een actief persoon.

Variaties
Aminozuur Mixen zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Je kan kiezen uit tabletten, maar ook uit verschillende smaken (instant) poeder. Deze instant poeders zijn eenvoudig op te lossen in water. We leveren tal van smaken, denk aan; Sinaasappel, Watermeloen, Chocolade, Fruitsmaak, Perzik-mango, groene appel en citroen-limoen.

Ben je een fanatiek sporter of een actieve persoonlijkheid en op zoek naar een Aminozuren Mix? Koop dan bij Body Supplies één van de mixen. Het geeft je extra kracht en het uithoudingsvermogen van je spieren wordt vergroot. Je zult versteld staan van het effect. Als je vandaag nog online besteld, heb je het morgen al in huis. Ook hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen!

----- Tekst sluiten -----