Aminozuren Standaard

Waar zijn Aminozuren goed voor?
Aminozuren heeft je lichaam nodig voor gezonde spieren. Het zorgt voor de aanmaak van eiwitten, die de bouwstenen zijn van je lichaam. Denk aan spieropbouw, maar ook aan herstel van je spieren na inspanning. Zonder deze bouwstenen kun je niet ... » Lees meer...

optimaal functioneren.

Standaard Aminozuren
In je lichaam zijn twintig aminozuren aangelegd die Eiwitten vormen. Deze zijn genetisch bepaald. Ze worden ook wel aangeduid als Proteïnogeen en zijn ook wel bekend als de standaard aminozuren. Deze standaard aminozuren zijn onder te verdelen in drie groepen: essentiële, semi-essentiële en niet-essentiële aminozuren. De essentiële en de semi-essentiële aminozuren kunnen niet of maar gedeeltelijk door je lichaam worden aangemaakt. Het is dan belangrijk dat je deze binnenkrijgt via je voeding. Voor een optimale werking van deze aminozuren is het van belang dat er ook voldoende Vitamine B in je lichaam aanwezig is.

Body Supplies verkoopt verschillende soorten Aminozuren. De aminozuren uit deze categorie bevatten het volledige standaard aminozuur profiel. Al onze producten zijn van de hoogwaardigste kwaliteit en kunnen in verschillende vormen door ons geleverd worden. Geïnteresseerd? Bekijk dan snel onze website en bestel direct online de Standaard Aminozuren, zodat je morgen al gebruik kunt maken van dit belangrijke product.

----- Tekst sluiten -----