5-HTP

5-HTP, een natuurlijke rustgever!
5-HTP, ook wel Hydroxitryothofaan, is één van de vele aminozuren. Dit aminozuur komt echter in de natuur voor en wordt gewonnen uit het zaad van het kruid ‘Griffonia Simplicifolia.’ Je lichaam heeft dit aminozuur nodig om Serotonine aan te maken. Deze stof wordt ook wel het gelukhormoon genoemd. ... » Lees meer...Hoe belangrijk is Serotonine
De stof Serotonine komt in bepaalde delen van de hersenen voor en heeft uiteenlopende functies.  
Het speelt een grote rol bij de stemmingen die je voelt, een tekort zorgt vaak voor depressieve klachten. Daarnaast heb je Serotonine ook nodig voor een goede nachtrust. Door een te laag Serotoninegehalte functioneert ook de aanmaak van het stofje Melatonine niet goed. Je hebt echter Melatonine nodig om goed in te kunnen slapen en te kunnen doorslapen. Voor een optimale seksuele beleving heb je ook weer Serotonine nodig.

Heb je last van stemmingswisselingen of een gebrek aan een goede nachtrust, dan ben je bij Body Supplies aan het juiste adres. Je kunt 5-HTP bij ons aanschaffen tegen de scherpste prijs. Dit natuurlijke aminozuur is een veilige rustgever en is verkrijgbaar in tabletvorm of in capsules. Wij besteden de grootste zorg aan je bestelling. Vandaag besteld betekent dat je het product morgen in huis hebt.

----- Tekst sluiten -----