L-Carnitine

Wat is L-Carnitine en wat doet het
L-Carnitine is eigenlijk niets anders dan de natuurlijke vorm van Carnitine. Je sportprestaties zullen flink verbeteren en ook je vetverbranding zal beter geregeld zijn. L-Carnitine is een goed dieetmiddel als je gewicht wil verliezen. Daarnaast is het ook een goede aanvulling als je diabetes hebt. De dagelijkse behoefte is voor zowel mannen als vrouwen verschillend, omdat er bij mannen ... » Lees meer...

in de rode bloedcellen standaard meer Carnitine opgeslagen is dan bij vrouwen.

Carnitine
Carnitine stamt af uit het Latijn en is afkomstig van het Latijnse woord Carnis, wat vlees betekent. Je neemt een deel van dit aminozuur op uit voeding, maar er wordt ook een deel door je lichaam aangemaakt. Het aanmaken van Carnitine gebeurt in je nieren en lever en meer dan 95% hiervan wordt opgeslagen in je spieren, maar ook in je botten. Het is belangrijk voor je energie stofwisseling van je hersencellen en zorgt voor een betere stressweerstand.

Als je L-Carnitine als supplement wilt gebruiken, ben je bij Body Supplies aan het goede adres. Je zal bij langdurige krachtinspanning minder krachtverlies ervaren en je sportprestaties zullen flink verbeteren. Het is wel belangrijk om tijdens het gebruik van dit middel voldoende koolhydraten tot je te nemen.

----- Tekst sluiten -----