Merken

Categorieen

Stoffen

Qshop

Zakelijke klanten

Log hier in of meld u aan om onze producten te kopen tegen groothandels prijzen!

» inloggen/aanmelden

PakjeGemak


De keuze is aan u
Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om zijn bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit een van de 1700 winkellocaties aangesloten bij PakjeGemak.

Ruime openingstijden
PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de openingstijden.


Hoe werkt het?


Kies uw PakjeGemak locatie
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, moet u beslissen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Notificatie
Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u via mail een bevestiging en een track & tracé code. Hiermee kunt u zien wanneer uw zending op de afhaallocatie aanwezig is. Daarna kunt u, met uw legitimatie, de bestelling afhalen!

Servicekaders
Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van TNT Post Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het doorgaans de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Wat zijn de kosten?
Wij bieden de service PakjeGemak volledig gratis aan!

Aanmelden

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken producten gevonden.Uitschrijven

Veilig betalen body-supplies